Monday, 12 December 2016

Kad Kahwin Saiz 6x6 (Single)

Assalamualaikum...

Kad saiz 6x6 (Single)






Kad Kahwin Saiz 4x8 (Single)

Assalamualaikum....

Hari nie kita nak update pasal kad kahwin saiz 4x8 (Single) pulakkk.. hehe

Kad ni sesuai untuk sebelah pihak dan juga boleh digunakan untuk dua belah pihak bagi yang mahu jimat berbelanja..

Meh kita scroll2 sat.. Mana tau ada yang berkenan.. hihi














































Sunday, 13 November 2016

Pakej Mampu Milik!!









 
 Assalamualaikum adik2 semua...

Hari ni orang pakat sibuk bercerita pasal harga barang ni naik.. barang itu naik.. Kos meningkat.. Admin jugak turut terkesan dik.. Kadang2 datang kedai merempit slumber je naik motor. Nak jimat katanyeee... hehe. Bila kita rasa kita susah, sebenarnya ada lagi yang lebih susah sebenarnya.. Alhamdulillah, bersyukur laa kita dengan apa yang ada. Sekiranya harga barang naik, kita kena cuba cari alternatif lain untuk jimatkan kos yang lain.. Kita cut mana2 yang rasa tak perlu.. InsyaAllah cukup...

So, bila Admin dok sorang2 bermenung memikir dunia sekarang ni yang makin mencabar. Admin nekad untuk bersama-sama ringankan beban korang... Dengan itu, terhasil lah "Pakej Mampu Milik". Dalam pakej baru ni korang akan dapat jimat banyak sangat2.. Korang akan dapat kad kahwin, envelope, bunting 2pcs, Arrow 3pcs dan Button Badges 10pcs.

Korang dah banyak berhabis untuk katering, baju pengantin, makup, goodies dan lain2. Admin faham sesangat. InsyaAllah pakej ni akan membantu dik sedikit sebanyak :)

Sekiranya berminat, boleh lah whatsapp Admin di 013-5904017 untuk pertanyaan lanjut yer..


-Kad Kahwin Ekonomi-